O nás

Ahojte chceli by sme sa vám predstaviť!
Sme holičstvo barber barbershop pánske kaderníctvo. Nech už nás ľudia nazvú akokoľvek, a na trhu pôsobíme od roku 2020.

Začiatky boli náročné kôli vírusu Covid, chýbali nám finančné prostriedky a neboli sme ďaleko od zvažovania, či ešte prevádzku podržíme. Prvý rok bol najťažší, našťastie sme ale vydžali a stojí tu dodnes, dá sa povedať pevnými nohami na zemi.

Čo sa týka prevádzky snažíme sa inovovať a zefektívňovať prácu a tím spolupracovníkov/barberov. Aspoň raz ročne robíme barber workshop zameraný na skvalitňovanie služieb a edukáciu. Bol u nás Chlebík barber z Anklbarbiers, ktorý nám ukázal hlavne nožnicové techniky strihu dlhších vlasov a fade, strihanie do postupna, ďalej bol u nás barber Stankoog, ktorý striha tiež veľmi pekne dlhšie pánske vlasy, a ukázal nám techniky holenia hot towell a úpravu brady. Tento rok máme v pláne robiť workshop a zlepšiť tak naše techniky pánskych strihov a úpravy brady ako aj celkového servisu pre zákazníka.

Spúšťame nový projekt!

Barber barbershop prevadzku
Strong barber cuts 2, na ulici Budatínska 22 v Petržalke, v týchto priestoroch už v minulosti prevadzka holičstva bola a ľudom z okolia takáto služba chýbala, preto sme sa rozhodli o znovuobnovenie tohoto krásneho remesla práve v tejto lokalite. Rovnako by sme vám chceli ponúknuť viac možností termínov na strihanie v rámci Petržalky, v nových, moderných priestoroch. Foto ako priestor vyzerá po rekonštrukcii pridávame do príloh.

Ďakujeme ak ste to zvládli dočítať až sem, síce nepravidelne ale stále sa vám bude pripomínať a zdieľať s vami novinky či už cez Instagram, facebook, blog alebo náš web.

PS: ak ste už u nás boli veľká vďaka, ak nie príďte vyskúšať pohodovú atmosféru barbershopu

Strong barber cuts
1. Gessayova 2479/11
2. Budatínska 22
Petržalka

Ďakujem pekne!